Comunicat/apel către societatea civilă

Luiza Volf

Vă aducem la cunoștință că, în zilele de 15, 16, 17 Mai se desfășoară Adunările Publice „AJUNGE!”, inițiate de către cei care anul trecut, pe 15 mai, tot la Piața Victoriei, au notificat primul protest din pandemie. E vorba de Luiza Volf, vechi activist civic, autor, licențiată în drept, și prof. George Liviu Bănulescu.

Implicarea noastră civică în acest sens este continuă inclusiv prin procese cu CSAT-ul, așa încât lucrările Adunărilor Publice au venit ca o consecință firească, urmare a preocupărilor civice.

Aceasta este chemarea noastră către toți românii care nu mai acceptă abuzurile actualului sistem, profund mincinos și dictatorial. Este apelul nostru pentru mobilizare și implicare activă pentru a ne apăra viața, libertatea, proprietatea.

Prin urmare, Adunările Publice „AJUNGE!” din București și din țară se doresc a fi chemarea tuturor românilor pentru binele României, pentru a găsi soluții și a le pune în practică. Astfel, pragmatic și legal, pentru Adunarea Publică „AJUNGE!” din Piața Victoriei din zilele de 15, 16 și 17 mai, s-a încheiat un acord cu Primăria Municipiului București pentru zilele de 15, 16, 17 mai 2021, conform protocolului numărul 1930215/795/09.03.2021. Scopul acestor Adunări Publice este găsirea mijloacelor de a ajunge să se pună în aplicare doleanțele celor care au semnat petițiile de mai jos, inclusiv prin inițiative legislative cetățenești și referendumuri la nivel național sau local conform Constituției și legilor în vigoare.

Statul Român este ADMINISTRATOR, nu proprietar al mijloacelor de producție, deci nu are dreptul să înstrăineze activele României

DEMISIA ARAFAT, GUVERN; PREȘEDINTE SUSPENDAT!

Așa nu se mai poate. Până aici. Ajunge!

La aceste Adunări (nu mitinguri sau proteste!) sunt invitați în primul rând civicii care, de-a lungul anilor, au adus beneficii prin acțiunile lor dar și membri și simpatizanți ai partidelor politice, care ne susțin petiția în cauză și implicit scopul organizării acestor Adunări Publice.

Iată programul orientativ al acestor Adunări, conform protocolului încheiat cu PMB:

Sâmbătă 15 mai:

– Aniversarea Poliției Militare – tribuna civică pe probleme de Securitate Națională, legea poliției militare și alte chestiuni conexe;

– invitați din zona civică;

– propuneri, proiecte;

– strângere semnături petiție.

Duminică 16 mai:

– tribuna civică pe probleme de sănătate, economie, etc;

– prezentarea celor care se vor duce la ministere din zona civică și invitați din civism; propuneri, proiecte.

– strângere semnături petiție.

Luni 17 mai:

– prezentarea celor care se vor duce la ministere;

– tribuna cetățenilor din zona politică (sunt invitați cei care achiesează cu cerințele noastre) ;

– întâlnirile de la ministere și guvern.

Cu respect,

Luiza Volf, Tasia Șerban, Elena Grapă, George Liviu Bănulescu

 6,250 total views,  14 views today