Articol apărut în numărul 78 al revistei „CERTITUDINEA”

Autor: REINER FUELLMICH, membru în Comisia de Anchetă a Covid 19 din Germania


REINER FUELLMICH este unul dintre cei patru membri ai Comisiei Germane de Anchetă asupra Virusului Corona. După 10 iulie 2020, această comisie a luat act de mărturiile unui mare număr de savanți și experți internaționali, pentru a găsi răspunsuri la chestiunile în legătură cu Scandalul Corona, ce preocupă tot mai mulți oameni din întreaga lume. Reiner Fuellmich este de profesie avocat, membru, de 26 de ani, al baro­urilor din Germania și California, pledând contra unor societăți frauduloase ca Deutsche Bank, „cândva una dintre cele mai mari și mai respectate bănci din lume, astăzi una dintre cele mai criminale organizații” – spune el. A pledat, de asemenea, contra concernlui Wolkswagen, unul dintre cei mai importanți și respectați cons­tructori de automobile din lume, cunoscut astăzi pentru fraudele uriașe pe motoarele Diesel-Kuehne. A pledat și contra companiei Nagel, una dintre cele mai mari intreprinderi maritime din lume, acuzată într-o afacere de mai multe sute de milioane de dolari. În luna noiembrie, reputatul avocat a postat pe una din platformele media mai puțin controlate de „oculta mondială”, un zguduitor raport despre „scandalul coronavirus”, pe care-l consideră o crimă împotriva omenirii. Publicăm mai jos un fragment din transscriptul filmului, reprodus integral pe site-ul agenției de știri Amos News. Filmul poate fi urmărit, titrat în limba română, pe canalul video BIT CHUTE.

_______________________________

Vă voi explica în ce fel Comisia Internațională de Avocați, din care fac parte, va pleda în cea mai mare afacere de delict civil din toate timpurile: SCANDALUL FRAUDEI CORONA, care între timp s-a transformat în cea mai mare crimă comisă vreodată omenirii […].

Se știe că Germania este o țară foarte disciplinată, că ea trebuie să devină modelul de supușenie al întregii lumi – supușenia fiind respectul strict, bine supravegheat, polițienește, al măsurilor de luptă contra virusului Corona.

A sosit timpul să se răspundă la întrebări, căci pretinsul foarte periculos virus Covid-19 nu a provocat nicio supra-mortalitate în lume, nu a provocat nimic grav în Germania. Măsurile anti-corona, bazate pe teste PCR, care la rândul lor se bazează pe testul german GROSTEN, au distrus între timp numeroase vieți omenești și intreprinderi din lumea întreagă.

În Australia, de exemplu, cei ce nu poartă botniță sunt aruncați în închisoare. În Filipine, cei ce nu poară botniță, sau care o poartă „incorect”, după definiția autorităților, sunt pedepsiți printr-un glonț în cap.

Acesta este rezumatul faptelor, așa cum se prezintă ele astăzi.

În 2008 a fost modificată definiția pandemiei

Într-un proces, lucrul cel mai important este stabilirea exactă a faptelor ce s-au petrecut, a celor efectiv petrecute. Aplicarea legii depinde totdeauna de fapte, de cauze. Dacă vrem să dăm în judecată pe cineva pentru fraudă, nu putem prezenta simplul fapt al unui accident de circulație. Ce s-a petrecut în cazul de față, ce s-a petrecut în cazul pretinsei Pandemii  Corona? Faptele expuse în continuare sunt în mare măsură rezultatul activității Comisiei de Anchetă a Scandalului Corona.

Formată din patru avocați, comisia s-a constituit la 10 iulie 2020. Prin ascultarea mărturiilor specialiștilor internaționali și a altor experți, ea își va îndeplini scopul pentru care a fost creată, adică va răspunde la:

1). Care este gravitatea reală a virusului Sars-Cov-2 sau Covid 19?

2). Care este semnificația unui test PCR pozitiv?

3). Ce complicații colaterale au apărut datorită măsurilor anti-corona, în ce privește sănătatea populației mondiale și a economiei mondiale.

Începem prin punerea în context, cu ajutorul unei informații de bază.

Să nu uităm ce s-a petrecut în luna mai 2019, apoi la începutul lui 2020, după gripa aviară și porcină, pe care probabil mulți le-au uitat. În mai 2019, cel mai puternic partid, CDU, care conduce Germania, în cadrul unei mai mari coaliții, a ținut un congres pe tema sănătății mondiale, aparent la cererea unor importanți actori ai industriei farmaceutice și tehnologice […].

Principalii lobbyști în materie de sănătate mondială, Fundația Bill și Melinda Gates, Welcome Trust, au participat și ei, ținând discursuri.

După mai puțin de un an, exact aceste persoane au devenit promotorii pandemiei mondiale Corona, aranjând lucrurile astfel încât testele PCR să fie utilizate masiv, pentru a dovedi, chipurile, că infecția Covid-19 a atins lumea întreagă. Acum, aceleași personaje fac presiuni pentru ca un vaccin să fie fabricat și vândut în lumea întreagă. Falsele infecții, adică rezultatele pozitive ale testelor PCR au devenit justificarea întemnițării populației la domiciliu, sau în centre penitenciare speciale, justificarea ridicolei distan­țării sociale, a portului obligatoriu al botnițelor, al altor măsuri restrictive.

Definiția pandemiei a fost modificată în 2008. Anterior, pandemia era considerată o boală ce se propagă în lumea întreagă, cauzând numeroase și grave complicații, cu foarte mulți morți. Dintr-o dată, din motive ce n-au fost explicate niciodată, PANDEMIA A DEVENIT NUMAI BOALĂ MONDIALĂ. În aceste condiții, pentru anunțarea și proclamarea pandemiei nu mai erau necesare numeroasele boli grave, nici numeroșii morți. Pur și simplu, cineva proclamă pandemia mondială. Grație acestei stratageme, OMS-ul, care este strâns legat de industria farma­ceutică mondială, a declarat pandemia de porci în 2009, cu urmarea că au fost produse și vândute în lumea întreagă fel și fel de vaccinuri, pe baza unor contracte încă secrete. Aceste vaccinuri s-au dovedit inutile, gripa porcină fiind una benignă, nu ciuma oribilă prezisă de industria farmaceu­tică, ce ar fi trebuit să producă milioane de morți printre oamenii ce vor refuza să se vaccineze.

În martie 2020, Bundestagul german a decretat întemnițarea domiciliară a populației. Eliminarea opozanților

Aceste vaccinuri au provocat grave probleme de sănătate, între altele 730.000 cazuri de narcolepsie, în Europa, fără să mai vorbim de foarte numeroșii handicapați, pentru tot restul vieții lor. Vaccinurile cumpărate de milioane de contribuabili au fost distruse tot cu banii contribuabililor. Atunci, pe vremea gripei porcine, virologul german Drosten s-a numărat printre cei ce au semănat panica în rândul populației, repetând fără încetare că gripa porcină va face sute de mii, chiar milioane de morți, printre oamenii din lumea întreagă.

Până la urmă, grație mai ales eforturilor Dr. Wolfgang Wodara, membru al Bundestagului german și al Consiliului Europei, această alarmă falsă a putut fi oprită înainte de a a se ajunge la consecințe mult mai grave.

În martie 2020, Bundestagul german a anunțat o situație epidemică de importanță națională (echivalentul german al pandemiei).  Pe această unică bază, s-a ajuns la întemnițarea domiciliară a populației, la suspendarea unor drepturi constituționale fundamentale. În fața imprevizibilului, guvernul federal german a luat decizia sa, pe baza  unei singure și unice opinii. Contrar principiului audiatur et altera pars, adică ascultarea altor părți sau opinii, singura persoană consultată și ascultată a fost Dr. Drosten, alarmistul al cărui pronostic groaznic, sursă de panică, se dovedis catastrofal fals, cu 12 ani înainte. Știm acest lucru, de la unul dintre deputații partidului ecologist, David Siebert ce a vorbit despre asta, la Berlin, pe 29 august 2020, în cadrul unui mitingului la care a participat și John Kennedy Jr., cei doi oameni fiecare câte un discurs. Apoi, David Siebert a făcut aceeași declarație în cadrul uneia dintre ședințele Comisiei noastre, consacrată Scandalului Corona. Motivul pentru care David Siebert a dat totul pe față este că devenise tot mai neîncrezător în legenda oficială despre Covid-19, răspândită de mass media mincinoasă […].

Printre savanții consultați de David Siebert figurează și profesorul John Ioannis de la Universitatea Stanford (California), specialistul în statistică, epidemiologie și sănătate publică cel mai citat din întreaga lume.

Alți savant consultați au fost: profesorul Michael Levitt, premiu Nobel de Chimie, biofizician la Universitatea Stanford, profesoara germană Karin Mölling, Susharit Bhakdi, Knut Wittkowski, Stefan Homburg și alți medici din întreaga lume, între care Dr. Mike Yeadon, fost vicepreședinte și director științific la Phizer, una dintre cele mai mari uzine farmaceutice din lume.

La sfârșitul lui martie și începutul lui aprilie 2020,  în urma cunoștințelor acumulate, a diverselor avize și opinii ale unor savanți și oameni de știință, deputatul Siebert a luat contact cu direcția partidului său, arătând că, în ciuda profețiilor apocaliptice ale lui Drosten, nu există niciun motiv pentru ca populația să fie înfricoșată. În treacăt fie spus, lordul Sumption, judecător la Curtea Supremă britanică, între 2012 și 2018, a făcut exact același lucru, ajungând la aceeași concluzie: nu există niciun motiv de panică, nu există nicio bază juridică pentru măsurile luate chipurile contra virusului corona. De asemenea, fostul  președinte al Curții Constituționale federale germane, cu oarecare prudență, a declarat că toate măsurile anti-corona sunt de fapt anti-constituționale.

Totuși, direcția partidului ecologist german a declarat că mesajele de panică ale lui Drosten sunt suficiente. Apoi, zilele următoare, direcția partidului ecologist german a început să-l considere pe Davis Siebert printre teoreticienii conspiraționiști. Fără să țină cont de conținutul informațiilor furnizate de Siebert, direcția partidului ecologist i-a retras acestuia mandatul de deputat.

Coaliția guvernamentală din Germania cere responsabilizarea copiilor

Să încercăm a estima situația actuală în ce privește pericolul reprezentat de virusul Covid-19. Testele PCR sunt aproape nule în ce privește detectarea infecției iar întemnițarea populației pe baza lor este o absurditate. De-a lungul acestei perioade, sistemul de sănătate nu a fost niciodată amenințat să fie dat peste cap de pericolul imaginar reprezentat de virusul Covid-19. Dimpotrivă, de câtva timp, numerose spitale sunt amenințate de faliment […].

Declarațiile ferme ale șefului coaliției guverna­mentale, care a anunțat de mai multe ori, cu entu­ziasm, că măsurile anti-corona trebuie urmate în mod absolut de către popu­lație, fără ca aceasta să aibă dreptul de pune vreo întrebare, arată că el a urmat scenariul mondialist, cum i-a fost dictat. În declarațiile sale publice, el nu a încetat să proclame că situația este foarte gravă, deși cifrele oficiale ale propriului său Institut de Virusologie arătau exact contrariul. Între altele, documentul de panică cere responsabilizarea copiilor: «Moartea dure­roasă, în suferințe, a părinților și bunicilor, se datorează și copiilor ce nu au urmat cum ar fi trebuit regulile anti-corona, adică nu s-au spălat într-una pe mâini, nu s-au ținut la distanță de părinți și bunici» etc. Pentru clarificare: La Bergamo, marea majoritate a deceselor (94 %) a fost nu rezultatul virusului Covid-19, ci al deciziei guvernului de a transfera bolnavii (de guturai probabil, de o gripă obișnuită) din spitale în căminele de bătrâni! Chipurile, măsura ar fi fost luată pentru a face loc în spitale, pentru toți bolnavii atinși de Covid-19 , bolnavi ce nu s-au îmbolnăvit încă…

Rezultatul autopsiilor

Cei mutați în Căminele de Bătrâni, cu imunitatea deja deficitară, din cauza bolilor mai vechi, au fost intenționat infectați cu virusul Covid-19. Între altele, vaccinul contra gripei, ce le fusese administrat mai înainte, slăbise mult sistemul imunitar al celor din azilele sau căminele de bătrâni. La New York, numai câteva spitale au fost supra-solicitate de numeroase persoane cu probleme grave de sănătate și boli mai vechi. Cei mai mulți dintre acești vârstnici ar fi rămas acasă, în siguranță, dacă nu ar fi fost înnebuniți și pani­cați de televiziunea complice. Mulți dintre aceștia au căzut victime bolilor nozocomiale, infecțiilor și erorilor profesionale ale personalului medical. Exemplu: în loc de a administra oxigenul prin intermediul măștilor de oxigen, s-a recurs la ventilatoarele ucigașe. Pentru clarificare, dacă actuala falsă epidemie este periculoasă, după cum gripa sezonieră este periculoasă și ea, infecția Covid-19, ca și gripa obișnuită, poate fi uneori destul de gravă, ca și gripa, putând ucide unii bolnavi.

Totuși, după cum au arătat autopsiile practicate în Germania, mai ales cele efectuate de către profesorul de medicină legală Klaus Püshel, la Hamburg, decesele respective au fost provocate de infecții pre-existente, marea majoritate a decedaților fiind foarte în vârstă, ca și în Italia. Aceștia depășiseră de mult vârsta medie. În acest context trebuie menționat că RKI-ul german, echivalentul CDC-ului american, recomandase inițial, lucru sus­pect, să nu se facă niciun fel de autopsie. Numeroase rapoarte credibile arată că personalul spitalicesc din multe țări ale lumii s-a lăsat plătit pentru a declara că cei morți au murit numai și numai de Covid-19, scriind minciuna pe certificatul de deces, nu adevărata cauză a morții, de exemplu criză cardiacă, rănire prin împușcare, etc. Fără aceste autopsii nu am fi știut că majoritatea celor morți în perioada falsei pandemii au murit de alte boli, din cauza incompetenței, a dogmatismului și relei credințe a personalului medi­cal. În niciun caz, majoritatea decedaților de după declararea pandemiei mincinoase, nu au murit din cauza infecției cu virusul Covid-19. […].

„Pandemia” testelor PCR

La începutul lui inuarie 2020, pe baza unor cunoștințe elementare, Drosten a pus la punct testul PCR, despre care se pretinde că recunoaște infecția cu Sars-Cov-2. Fără să fi lucrat pe virusul de la Vuhan (despre care a aflat prin presă), Drosten a meșterit pe computer ceea ce a devenit Testul PCR-Corona. El a utilizat un virus Sars mai vechi, sperând că acesta este sufi­cient de asemănător cu cel din Vuhan. Apoi, Drosten a expediat în China rezultatul mediocrei sale isprăvi, pentru a afla dacă victimele de acolo ies pozitive la testul său. Chinezii au răspuns afirmativ, lucru suficient pentru ca OMS să proclame pandemia, recomandând utilizarea testului PCR-Drosten pentru detectarea infecțiilor prin virusul Covid-19 sau Sars-Cov-2.

Avizul, opinia lui Drosten a fost singura sursă de (ne)cunoaștere, igno­ranță sau/și probabil rea credință a guvernului german, ce a decis peniten­ciarizarea domiciliară a populației, regulile maimuțărelii numită «distanțare socială», portul obligatori al botniței și alte măsuri ce încalcă flagrant drepturile și libertățile cu care oamenii vin pe lume, între care dreptul de a trăi cu obrazul deschis, la lumină, la vedere! Germania devenit centrul unui lobbying foarte puternic al industriei farma­ceutice și tehnologice. Toată lumea, chipurile, ar trebui să imite Nemții, duși de nas de către propriul lor guvern, pentru a supraviețui pandemiei fricii […].

Între timp, mai mulți savanți foarte respectați, din lumea întreagă, presupun că nu a existat nicio pandemie Corona, ci numai o pande­mie de teste PCR. Numeroși savanți germani au ajuns la această concluzie, între care cei doi profesori de la Universitatea Stanford (între ei un premiu Nobel), despre care am mai vorbit. În acest sens, cea mai recentă opinie este aceea a lui Michael Yeadon, fost vicepreședinte și director științific PFIZER, funcție pe care a ocupat-o vreme de 16 ani. El și alți savanți de renume au publicat un articol (20 sept. 2020, magazinul Corespondent). Între altele, Michael Yeadon declară : «Considerăm că politica noastră fundamentală, politica noastră economică și politica restrângerii drepturilor fundamentale se bazează pe date și ipoteze absolut false în ce privește Coronavirusul. Fără rezultatul testelor, ce sunt cu regularitate vulgarizate de mess-media, pandemia s-ar fi terminat înainte de a începe, pentru că, de fapt, nimic concret nu s-a petre­cut. Există cazuri individuale de grav bolnavi, dar asta are loc cu ocazia oricărei epidemii de gripă. Valul de îmbolnăviri a avut loc în martie și aprilie. De atunci totul a revenit la normal. Numai rezultatele pozitive cresc și se reduc spectaculos, funcție de numărul de teste efectuate. Cazurile reale de infecție cu virusul Covid-19 s-au terminat».

„Minciuni, multi-minciuni și statistică sanitară”

Nu putem vorbi de un al doilea val. Pretinsa nouă variantă de corona­visrus nu este nouă, spune doctorul Yeadon, fiind vorba de un coronavirus cunoscut de mult. Cel puțin patru coronaviruși, ce provoacă un fel de gutu­rai, mai ales iarna, sunt binecunoscuți. Aceste variante de coronavirus pre­zintă simptome asemănătoare cu Covid-19. Întrucât sistemul imunitar omenesc recunoaște asemănarea cu virusul Covid-19, imunitatea celulelor «T» existând de mult, 30% din populație a beneficiat de această imunitate, înainte de apariția ziaristică a pretinsului virus nou. Pentru ca așa numita imunitate colectivă să fie eficace, este suficient ca 15 până la 25 % din populație să fie infectată cu pretinsul nou cororonavirus, pentru a opri propagarea acestuia. Așa stau lucrurile și încă de mult.

În ce privește importanța testelor PCR, în articolul intitulat Minciuni, multi-minciuni și statistică sanitară, Yeadon scrie că pericolul mortal al testelor pozitive dateză din 20 septembrie 2020 : Citez : «Probabilitatea ca un caz aparent pozitiv să fie un fals pozitiv se situează între 89 și 94%, foarte aproape de certitudine». Profesorii de imunologie Camera, din Germa­nia, Capel din Olanda, Cahill din Irlanda, microbiologul austriac Dr. Arve și Dr Yeadon au depus mărturii în fața Comisiei Germane Covid-19, subliniind că testul pozitiv nu înseamnă că un virus intact a fost identificat. Autorii susțin că testul PCR măsoară «simpla prezență a unor secvențe par­țiale de ARN, într-un virus intact. Acestea ar putea fi bucăți de viruși morți, ce nu pot îmbolnăvi un individ și nu pot fi transmiși».

Datorită inadecvării totale a testului pentru bolile infecțioase, testate pozitiv la capre, oi, și găini, profesorul de la Oxford, Carl Heneghan, directorul Centrului de Medicină Factuală, scrie că virusul Covid-19 nu o să dispară niciodată, dacă practica testelor continuă. Întemnițarea oamenilor la domiciliu, după cum au arătat Yeadon și colegii lui, nu are niciun efect. Suedia, cu metoda de a lăsa oamenii să trăiască normal, sau Anglia, cu întemnițarea strictă, de exemplu, au statistici absolut comparabile în ce privește boala Covid-19 și mortalitatea. În diferi­tele state americane, specialiștii au ajuns la aceleași concluzii. Inci­dența bolii Covid-19 nu diferă funcție de faptul că un Stat aplică sau nu întemnițarea populației la domiciliu. În ce privește trista celebritate a Cole­giului Imperial din Londra, profesorul Neil Ferguson și modelele sale infor­matice false, anunțând milioane de morți, Carl Heneghan spune că «niciun savant serios nu acordă vreo validitate modelelor lui Ferguson», subliniind asta cu un dispreț vizibil. Citez : «Nu este prea târziu pentru a afla că majo­ritatea oamenilor de știință nu acceptă că modelele lui Ferguson ar fi cât de cât corecte. Totuși, guvernul ține cu dinții de acest model. În luna mai, Ferguson a prezis 40.000 de morți de Covid-19 în Suedia. Apoi, în iunie, a prezis 100.000, tot în Suedia, dar numărătoarea s-a oprit la 5.800, ceea ce, conform autorităților suedeze, echivalează cu o formă ușoară de gripă». Dacă testele PCR nu ar fi fost utilizate pentru diagnosticarea infecției cu Covid-19, nu ar fi existat niciun fel de pandemie, niciun fel de întemnițare a populației, nicio distrugere a economiei. Totul ar fi fost perceput drept o gripă medie, chiar banală. În articolul său, „Minciuni, multi-munciuni și statistici sanitare, pericolul mortal al testelor pozitive”, Dr Yeadon scrie că : «acest test este absolut defectuos și trebuie să fie retras imediat, fără a mai fi utilizat înainte de a se dovedi că a fost cu adevărat pus la punct». Către sfârșitul acestui articol, Dr. Yeadon adaugă : «am explicat în ce fel un test de diagnostic catastrofal a fost utilizat nu pentru diagnosticarea bolilor ci pentru a înspăimânta oamenii și a semăna frica».

Lumea începe să înțeleagă…

Să examinăm situația actuală, privind pagubele enorme provocate de întemnițarea populației și celelalte măsuri. Un document amănunțit, redac­tat de un funcționar german al Ministerului de Interne, responsabil de evaluarea riscurilor și protecția populației contra riscurilor, a fost depistat de ziariști. El este intitulat Documentul falsei alarme și ajunge la concluzia că nu a existat și nu există un risc sanitar grav pentru populație, după cum pretind Drosten, Willer și OMS. Totuși, spune autorul, există numeroase dovezi că măsurile anti-corona au cauzat pagube sanitare și economice uriașe, care vor antrena cereri de despăgubiri foarte mari, ce vor cădea în responsabilitatea guvernului, lucru deja a devenit realitate. Pentru moment însă, autorul articolului a fost suspendat din funcția lui.

Mulți oameni de știință și juriști recunosc că, din cauza panicii deliberate și a măsurilor anti-covid, devenite posibile din cauza panicii, democrația riscă să fie înlocuită printr-un regim totalitar pe față.

Am văzut, în Australia, persoanele ce nu poartă botniță, despre care tot mai multe studii pretind că ar fi periculoase pentru sănătate, sau care nu o poartă corect, sunt arestate, încătușate și aruncate în închisoare. În Filipine, pentru aceleași motive, unii oameni au fost împușcați. În Germania și alte țări pretins civilizate, părinții răspund de copiii ce nu poartă botniță și nu respectă distanțarea socială. Conform mărturiilor psihologilor și psiho-terapeuților, depuse în fața Comisiei Corona, copiii sunt traumatizați în masă, consecințele psihologice putând fi foarte grave, pe termen lung sau mediu. Pentru acet sfârșit de an, Germania se așteaptă la sute de mii de falimente (între 500.000 și 800.000), printre intreprinderile mici și mijlocii. Pierderile fiscale sunt incalculabile.

Între timp, lumea începe să înțeleagă impactul devastator al măsurilor anti-corona, absolut  nefondate. Mă abțin să intru în amănunte.

Sursă: amosnews.ro

Intertitlurile aparțin redacției

 6,158 total views,  2 views today