Articol apărut în CERTITUDINEA Nr. 96

Revine în competiția politică Rețeaua Profesioniștilor Renaștem-RPR, care a pregătit și dezvoltat deja proiecte concrete și un program de guvernare pentru o Românie competentă, sustenabilă, profitabilă, curată. Așa cum s-a autodefinit, ca „rezervă la start” a tuturor inițiativelor concrete cu caracter național sănătos, RPR dă publicității un comunicat prin care cheamă din nou la acțiune pe toți cei care mai speră în redresarea României. Revista CERTITUDINEA susține și încurajează orice inițiativă și orice acțiune care vizează elaborarea unui MODEL DE ȚARĂ și punerea lui în operă. Iată textul comunicatului:

RPR a pregătit strategia de organizare a populaţiei pentru alegeri euro-parlamentare, parlamentare, locale și prezidențiale.

RPR este o Organizație Profesională pregătită să coordoneze un Partid al Românilor de Pretutindeni care să participe activ și responsabil la viitoarele alegeri. Deviza activității RPR este: „Competență și patriotism!”.

Grupul de inițiativă şi membrii consultanți ai RPR nu vor participa la alegeri.

Candidații propuși de „SFATUL SENIORILOR” să guverneze România vor fi selectați și pregătiți de cei mai buni specialişti ai României, membri consultanți ai RPR.

RPR promovează doar candidați competenți și riguroși profesional pentru administrarea de mâine a ROMÂNIEI.

Cum se constituie „SFATUL SENIORILOR”:

Toți cetățenii români trecuți de 60 de ani (oriunde s-ar afla) care au sau au avut domiciliul pe teritoriul SECȚIEI unde VOTEAZĂ sunt aşteptaţi să se înscrie și să formeze „SFATUL SENIORILOR”.

Membrii „SFATULUI SENIORILOR” vor analiza și propune, pe baza criteriilor de selecție și de atribuire, candidați care vor guverna România de mâine.

Împreună, închegăm o echipă de oameni harnici, cinstiți, pasionați de profesie,patrioți…

Lista cu membrii SFATULUI SENIORILOR si LISTA CANDIDAȚILOR se transmit RPR pe adresa de mail:

Nume Județ:  ……………@renastem.ro; timis@renastem.ro; bistrita-nasaud@renastem.ro etc.

Nume sector: ……………@renastem.ro; sector2@renastem.ro; sector5@renastem.ro etc.

Știrile se transmit pe paginile de Facebook ale fiecărui județ:

Numele județului – Rețeaua Profesioniștilor Renaștem;

Exemple:

Arad – Rețeaua Profesioniștilor Renaște

Bistrița-Năsăud – Rețeaua Profesioniștilor Renaștem

Vaslui – Rețeaua Profesioniștilor Renaștem

Urmărește zilnic pagina de Facebook a județului tău (oriunde te afli), promovează și distribuie informațiile, informează rudele și prietenii.

Profesioniștii României care doresc să participe la crearea proiectelor de țară, la școlarizarea candidaților și a seniorilor vor depune cereri (CV) la adresa de mail: renastem@renastem.ro

Adresăm tuturor partidelor neparlamentare, organizațiilor (sindicate, patronate, uniuni, fundații etc.) de acasă și de pretutindeni invitația de a participa la constituirea și consolidarea SFATULUI SENIORILOR.

Transmiteți acordul dumneavoastră la adresa de mail: bucuresti@renastem.ro

Comitetul Grupului de iniţiativă RPR

 1,568 total views,  2 views today