Autor: Adrian Pătrușcă

Articol apărut în CERTITUDINEA Nr. 113

Laboratorul biologic din Wuhan, despre care există dovezi că a fost locul de origine al virusului SARS-CoV-2, a derulat același tip de cercetări „gain on function” și pe virusul Variola Maimuțelor […].

Iată ce scrie National Pulse:

„Institutul de virusologie din Wuhan a asamblat un genom de virus al variolei maimuțelor, permițând ca virusul să fie identificat prin teste PCR prin utilizarea unei metode despre care cercetătorii avertizează că poate crea «un agent patogen contagios».”

Într-adevăr, studiul recunoaște că metoda de Transformare – Recombinare Asociată, folosită la Wuhan pe virusul de Variolă a Maimuțelor, dacă este „aplicată în virusologie, poate ridica potențiale îngrijorări de securitate, mai ales când produsul asamblat conține un set complet de material genetic ce poate fi refăcut într-un agent patogen contagios”.

Bomba publicată de National Pulse vine după ce surse din Centrul European pentru Combaterea și Controlul Bolilor (ECDC) au dezvăluit că actuala tulpină de Variola Maimuțelor pare să fie total diferită de cele două cunoscute până acum și ar fi fost creată în laborator.

De asemenea, la ECDC ar exista discuții dacă este vreo legătură între apariția noului virus și acuzațiile Rusiei la adresa cercetărilor biologice americane efectuate în laboratoarele din Ucraina.

Așa cum, doar cu câteva săptămâni înainte de apariția COVID, a fost organizată o simulare a unei pandemii de coronavirus, și în martie 2021 a existat o simulare a unei pandemii cu Variola Maimuțelor. La ambele simulări a fost prezentă Fundația Gates.

Imediat după apariția primului caz în SUA, administrația Biden s-a grăbit să comande 13 milioane de doze de vaccin, semn că se pregătește o nouă vaccinare în masă.

De asemenea, la fel ca în cazul COVID, birocrații sanitari de la Organizația Mondială a Sănătății au avertizat că festivalurile din această vară și adunările mari de oameni ar trebui restricționate, pentru că accelerează răspândirea noului virus.

Izbucnirea epidemiei de Variola Maimuțelor a coincis cu Adunarea Mondială a Sănătății, unde se încearcă semnarea unui „Tratat al Pandemiei”, prin care s-ar impune practic o Dictatură Sanitară planetară sub egida OMS, peste capetele țărilor semnatare.

Sursă: activenews.ro

 854 total views,  49 views today