Autor: Sterie Ciumetti

Statuia din București a lui Nicolae Paulescu, descoperitorul insulinei, a fost vandalizată. Dacă vă închipuiți că fenomenul neobolșevic, „cancel culture”, va ocoli România, vă înșelați. Dacă vom sta pasivi, urmează Mihai Eminescu!

Actul revoltător a avut loc pe 11 septembrie. Presa până acum tace. 

Având în vedere antecedentele atacurilor împotriva lui Nicolae Paulescu, descoperitoriul insulinei (descoperire de asemenea contestată) și a celor care-i iau apărarea, este prezumabil faptul că cei care-l vor apăra pe Nicolae Paulescu în spațiul public vor fi murdăriți cu etichete de antisemitism, nazism, rasism și xenofobie.

Vom vedea în zilele următoare cine dintre cei care se pretind a fi patrioți vor avea curajul să-l apere pe marele savant și cine sunt cei care vor continua să asiste pasivi la ștergerea și rescrierea istoriei neamului nostru. Va fi un examen pentru patrioții din România.

Precizăm că una dintre cărtile sale este Spitalul Coranul Talmudul Kahalul și Francmasoneria.pdf , acum disponibilă gratuit pentru cititorii Incorect Politic cu un simplu click pe link.

Sursa informației: incorectpolitic.com

 1,957 total views,  2 views today