1.     Situația

Și în 2020, la fel ca în ultimii 6 ani, în ajun de Anul Nou, adică în ziua în care, încălcând o decizie obligatorie și definitivă a ICCJ, a iertat BCR și Raiffeisen Bank de returnarea către Statul Român a 170 milioane Euro, Guvernul de slugi servile ale globalismului/comunismului a venit cu un proiect de ,,OUG privind unele măsuri fiscal-bugetare, modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene” .

Și tot ca de obicei, neprocedural, adică fără avizele necesare, ceea ce explică punctele de vedere a două părți din trei din CES (organizații sindicale și societate civilă) vizând RETURNAREA la inițiator!

Am înțeles cu toții de ce au fost necesare, în 2020, violarea Constituției, a propriei legislații privind ,,pandemia”, a oricărui principiu democratic,  măsluirea datelor referitoare la impactul COVID-19, teleisterizarea populației pe această temă și organizarea pe banii Armatei (2 miliarde lei din surse proprii dați Fondului de Rezervă al Guvernului) a alegerilor din 6 Decembrie 2020 ce au pus în pericol, la acea dată, viața oamenilor. Pentru ca un guvern-marionetă să arunce criza pandemiei globaliste EXCLUSIV PE SEAMA SALARIAȚILOR, A PENSIONARILOR ȘI A CAPITALULUI CONCURENȚIAL ROMÂNESC (vezi HORECA). Adică a condamnaților la infectare, lipsiți de drepturile legitime ale omului, pe spinarea cărora se ridică și la noi noua clasă de îmbogățiți a ,,miliardarilor de COVID-19”!

În condițiile destructurării economiei și exploziei prețurilor în 2020,ale programării unei noi explozii prin ,,liberalizarea prețurilor”  la curentul electric și hidrocarburi de la 1 ianuarie 2021, LEGIFEREAZĂ ÎNGHEȚAREA SALARIILOR! Tot prin același proiect de OUG, mărirea punctului de pensie la civili a devenit o glumă, iare pensiile militare, înghețate din 2017, decuplate și de la creșterile salariale și de la alinierea cu inflația, au pierdut, nu până la 1 septembrie cum se minte, ci pe întregul an 2021 și nesemnificativa creștere de 3,8% cu rata inflației (diferența de inflație dintre doi ani consecutivi). Sunt ÎNGHEȚATE ORI SUSPENDATE: sporuri salariale, alocații, tichete de masă, iar voucherele de vacanță devin inutile în pandemie și dispar după aceasta.

Dacă în 2020 șomajul tehnic și CS-urile au făcut ravagii, pentru 2021 se anunță CONCEDIERI MASIVE, sub pretextul reformei, iar în sistemul de apărare/ desființare a ultimelor structuri specializate în lupta cu gherila urbană și arma termică, jandarmii și pompierii. Plus deprofesionalizarea generală, în toate domeniile! Exact după ce europarlamentarii români globaliști au votat la Bruxelles autonomia pe criterii etnice!

Școlile sunt trimise în vacanță eternă și ultimii reprezentanți ai capitalului românesc sunt lichidați, adică viitorul ne este anihilat, în timp ce guvernul de marionete execută cu exces de zel ,,indicațiile prețioase” ale Guvernatorului globalist, de formație Kominternistă (l-am numit pe tovarășul Zuckermann) de privatizare/lichidare a ultimelor surse de venit ale Statului Român, din domeniile de importanță strategic (energetic, transporturi, sănătate etc).

Ne-au făcut praf industria și transporturile! Ne-au luat pe nimic pământul și resursele! Ne-au depopulat țara! Ne-au transformat în simpli consumatori ai gunoaielor lor! Ne-au distrus sănătatea, învățământul, cultura, familia, conștiința de sine! Ne-au distrus structurile de apărare, iar astăzi ne distrug credința, prin frica de moarte, pregătindu-ne dispariția sau transformarea în sclavi perfecți! Ne manipulează prin „analiști” și „teleaști”-cozi de topor și ne pedepsesc prin plebea politică ce umple fotoliile parlamentare și guvernamentale!

Consecința manipulării generale, prin „Operațiunea Pandemia” , 2021 se anunță a fi anul prăbușirii programate a României sub aspect economic,financiar, instituțional, sanitar, cultural, administrativ-teritorial, dar și național și general-uman!

2.     SOLUȚIA

În acestă situație de o gravitate excepțională pentru noi și copii noștri, SCMD pentru CNSC, SUS CFR Călători pentru FSTFR și USS-CFR pentru ANSF, respingând hotărât ideea falimentului personal și național al românilor, lansăm prezenta CHEMARE la ACȚIUNEA ORGANIZATĂ DE PROTEST către SINDICATE, PATRONATELE INTERESATE și ONG-urile PENSIONARILOR CIVILI și MILITARI!

Propunem celor afectați de înghețerea salariilor și pensiilor, respectiv sindicatelor bugetarilor, îndeosebi transportatorilor și lucrătorilor din sănătate, declanșarea de manifestații stradale concomitent în Capitală și în țară! În condițiile LEGII, cu „pichete de până la 100 de participanți”, dar sute de pichete concomitent și organizat, de ziua obținerii, în 1859, prin revoltă populară, a dreptului națiunii române la întemeiere statală unitară, 24 IANUARIE, la orele 11.00.

Vizăm nu numai Piața Victoriei, pentru a obliga Guvernul să își retragă mizeria legislativă, dar și sediul Ambasadei SUA, pentru a ne exprima solidaritatea față de națiunea americană în lupta împotriva globalism-comunismului!

3.     Obiectivele pe care vi le propunem pentru pichetare sunt următoarele:

I.                  ÎN CAPITALĂ

– Sediile ambasadelor: SUA, Marii Britanii, Germaniei, Franței, Austriei, Spaniei, Italiei, Olandei, Federației Ruse, Chinei, Casei Americii Latine și Reprezentanței Comisiei Europene la București;

– Palatul Victoria

– Palatul Cotroceni

– Palatul Parlamentului

– Sediile ministerelor: de Finanțe, Muncii, Justiției, Educației, Sănătății, Transporturilor, de Interne și Apărării.

– Sediul SRI și sediile partidelor de guvernământ.

II.               ÎN ȚARĂ

– Sediile Consulatelor

– Prefecturile

– Sediile locale ale partidelor de guvernământ

Pentru declanșarea concomitentă, în ziua de 24 Ianuarie, la orele 11.00, a acțiunilor care trebuie să fie semnificative sub aspectul participării, transmitem domnilor președinți de sindicate, patronate interesate și ONG-uri, rugămintea de a-și exprima acordul de participare, indicând și obiectivul asumat la pichetare și numărul de participanți, până în data de 15 ianuarie 2021.

Vă asigurăm că, loviți ca și noi, jandarmii, polițiștii și militarii încă în activitate, vor înțelege mesajul!

În funcție de participarea dvs. și opțiunile exprimate de dvs., vom începe demersurile legale pentru ziua de 24 ianuarie.

4. REVENDICĂRILE NOASTRE PENTRU GUVERNUL ROMÂNIEI

– ANULAREA OUG-urilor și a PROIECTELOR DE OUG asumate de noul Guvern de la instalare și până în prezent, în special în domeniile fiscal, bugetar și juridic;

– Aplicarea de îndată a prevederilor Legilor organice vizând salarizarea, pensiile și indemnizațiile, cu anularea prevederilor neconstituționale introduse prin OUG-uri de tipul 95/2014, 57/2015, 59/2017, 114/2018 etc. și  OUG nr. 226/30.12.2020;

– Stabilirea salariului minim brut pe economie de 2.400 lei începând cu 01 ianuarie 2021;

– Alinierea veniturilor și pensiilor cu inflația reală și nu doar cu rata inflației;

– Achiziția de trenuri electrice noi (100 rame electrice noi) pe fonduri europene, pe exercițiul financiar 2014-2020, și alte 200 trenuri noi pe fonduri europene, pe exercițiul financiar 2021-2027, în cele două programe operaționale în care sunt prevăzute aceste fonduri pentru schimbarea materialului rulant vechi;

– Reforma reală a Justiției;

– Redeschiderea în condiții de protecție sanitară a școlilor;

– Investiții prioritare în sănătate,transporturi și învățământ;

– Renunțarea la desființarea grupărilor mobile de jandarmi, la demilitarizarea lor și a pompierilor, statuate conform NATO pentru militari și polițiști, și aplicarea legii 223/2015 așa cum a fost promulgată de la 01.01.2021;

– Aplicarea Legii privind Statutul Personalului Feroviar privind salarizarea, bazată pe noua formula de calcul, cu începere din 1 martie 2021;

– Interzicerea sponsorizării din banul public a băncilor, multinaționalelor, partidelor și ONG-urile sinecură de partid;

– Protejarea patronilor/investitorilor români;

– Taxe și impozite comparabile cu cele din țările de origine pentru bănci și multinaționale.

Uniți în acțiune, indiferent de statutele, condiția, numărul, domeniul de activitate sau interesele noastre specifice, vom învinge! Acționând separat, ne vom pierde și prezentul, și viitorul!

Vă transmitem rugămintea de a răspunde acestei chemări în termenul stabilit pe adresele de email:

sindicatulmilitarilor@gmail.com și maximrodrigo@yahoo.com

La mulți ani! Mult succes în 2021!

pentru CNSC, Președintele SCMD, col.(r) dr. Mircea Dogaru

pentru SUS CFR Călători și FSTFR, Rodrigo Gabriel Maxim, Președinte

pentru ANSF, Președintele USS CFR, dr. Denisa Popovici

 1,263 total views,  38 views today