Autor: VASILICĂ MILITARU

Articol apărut în CERTITUDINEA Nr. 161

Regimul penelisto-pesedist prezidat de românizatul Iohannis atinge zilele acestea un apogeu al descreștinării contemporane. România ortodoxă, supranumită și Grădina Maicii Domnului, se pregătește de război. O liotă de izmenari, cu trese prăfuite de generali – care nu au tras vreodată un glonte pe un câmp real de luptă – strigă din toți bojocii prin platourile TV „Țării, cât mai multe arme!“. Mai mult, urmașii lui Moș Teacă agonizează că Scutul de la Deveselu ne va apăra de rachetele… iraniene. Ce mai contează că certurile dintre Israel și Iran au aceeași treabă cu România cât are sula cu Prefectura? De dragul evreilor, intrăm în război și cu Iranul!

Creștinismul ortodox își atinge și el noi limite. Cruciadele Catolicismului apusean pălesc în fața Cruciadei Ortodoxiei putinisto-zelenskyene. O implicare a României în acest război interortodox, ar desăvârși eșecul acestei religii din care au rămas doar pretențiile de creștinism tolerant și pacifist. „Iubirea aproapelui“ este de mult timp perimată.

Înarmarea și mobilizarea tinerilor pentru război sunt unicele soluții salvatoare pentru o Românie deja bezmetică. Poate se informează acești veritabili războinici ai luminii euro-atlantice, care a fost ultimul război câștigat de români.

Pentru ce să lupte acești tineri? „La arme, români fraieriți“, răsună batjocura din piepturile celor care au ratificat deja că România nu mai are niciun teritoriu de recuperat iar pe cei care au luptat cândva pentru aceste deziderate, i-au declarat „criminali fasciști“. Potrivit noilor războinici ai luminii, naționalismul românesc este desuet și periculos de extremist, în contrapondere cu europenismul natoitizat. Este NATO altceva decât un imperiu militar? Dorește cumva Rusia binele românilor?

Timp de peste trei decenii, politrucii români, asmuțiți de propaganda unor etnici românofobi, i-au diabolizat pe luptătorii care au organizat rezistența anticomunistă din România – o țară ocupată de o Rusie care fusese, la rândul ei, bolșevizată de o gașcă criminală de evrei. În loc să fie cinstiți ca eroi ai românismului, aceștia sunt blamați, prin texte de legi speciale, drept „criminali antisemiți“.

Generalul Ion Antonescu a eșuat în recuperarea teritoriilor românești ocupate de URSS și a fost împușcat la Jilava, pentru crime de război împotriva evreilor și a Rusiei sovietizate. Adevăratele lui crime au fost însă antiromânești și sunt necunoscute publicului larg. El a aruncat într-o luptă disperată o Armată română neinstruită corespunzător și slab înzestrată.

Demersul generalului Antonescu s-a finalizat prin înfrângerea Armatei române pe Frontul de Est cu un bilanț dezastruos. Conform cifrelor oficiale Armata română a declarat ca victime în al Doilea Război Mondial, numai în campania din Est: 71.585 morți și 243.622 de răniți grav și bolnavi. Totodată au dispărut 309.533 de militari români. Potrivit ultimelor date din arhivele NKVD, în perioada 1941-1945, trupele sovietice au capturat ca prizonieri de război 225.545 de militari români dintre care numai 132.755 au fost eliberaţi și repatriaţi. Incluzând prizonierii morţi în lagărele sovietice, în campania din Est au murit în total 164.375 militari ai Armatei române – declarată de regimul Putin „fascistă și imperialistă“.

La finalul războiului, nu „aliatul“ Hitler, ci Stalin a retrocedat României „fasciste“ Transilvania de Nord însă a păstrat pentru Imperiul sovietic teritoriile anexate în iunie 1940 ale Basarabiei și ale Bucovinei de Nord. De altfel „anticomunistul“ Hitler semnase un Pact de neagresiune cu absolventul de seminar ortodox, Stalin, în august 1939.

Să mai amintim și de legionari – singurii anticomuniști veritabili ai României interbelice și chiar ai Europei – închiși în lagăre alături de evreii comuniști de către același general „patriot“ Antonescu. Toți liderii europeni ai vremii, așa-zis democratici, au fost aliați cu URSS în cadrul Națiunilor Unite – organizație fondată cu scopul precis de a crea statul Israel și doar ca un organism internaţional de combatere a antisemitismului, potrivit declaraţiilor din ianuarie 2023 ale ambasadorului Israelului la ONU, Gilad Herdan.

Fostul director al S.S.I.-ului antonescian, Eugen Cristescu, mărturisea în pușcărie despre preocuparea deosebită a anchetatorilor de la Moscova pentru Mișcarea Legionară. Dacă, pentru informaţii privind corpul diplomatic românesc, se prezentau doi sau trei asistenţi, în cazul analizelor despre organizarea Mișcării Legionare, participau câte 150-200 de specialiști ai NKVD și din Armata sovietică.

După readucerea trădătorului Cristescu în ţară, ministrul de interne comunist Teohari Georgescu l-a consultat în ceea ce priveşte măsurile urgente ce trebuiau luate în România. Acesta i-a recomandat să înceapă cu legionarii care, în viziunea sa, erau „motorul tuturor acţiunilor şi singurii care reprezentau un pericol pentru regimul comunist nou instaurat“.

Este evident că politicienii români nu au auzit de celebrul citat al lui Hegel: „Învățăm din istorie ceea ce nu învățăm din istorie“. Pe înțelesul tuturor: „Singurul lucru care se poate învăța din istorie este că nimeni, niciodată, n-a învățat nimic din istorie“.

Noii „salvatori“ ai României, cu aere de creștini ce se plimbă pios prin biserici, ne bagă iar într-un război cu Rusia bolșevico-ortodoxă. De data asta, avem de-a face cu un conflict în care ostașii români nu mai recuperează teritoriile românești răpite de Imperiul iudaic al Sovietelor, ci apără valorile democrației euro-atlantice: protejarea statului Israel și combaterea antisemitismului.

Iată și preocupările reprezentantului oficial al lui Iisus Hristos din Grădina Maicii Domnului. Autotintitulat Patriarh al României, Daniel nu scoate un cuvinţel despre războiul panortodox în care este antrenată România penelisto-pesedisto-ortodoxă împotriva unei Rusii putinisto-ortodoxe. Singura grijă a Preafericii Sale a fost exprimată public în 10 aprilie 2024: „Aşteptăm cu speranţă concretizarea creşterii sprijinului salarial pentru personalul neclerical al cultelor recunoscute la nivelul salariului minim pe economie. Totodată folosim această ocazie pentru a cere Guvernului României să completeze legea cadru astfel încât să se majoreze de la 30% la 40%, procentul posturilor clericale pentru care se alocă sprijin la salarizare de la bugetul de stat în cuantum de 80%“.

Halal creștinism ortodox, ar spune musulmanul, iar iudeul ar aproba că e kosher! Ce să mai vorbim despre Grădina Maicii Domnului? A ajuns de râsul lumii.

Pace vouă?

 1,563 total views,  2 views today