Gen. Mr. Av. RADU THEODORU

Articol apărut în CERTITUDINEA Nr. 122

Moto: Dacă tăceai,

Alexandru Florian,

Filozof neomarxist rămâneai.

LA OBIECT. Demarez operațiunea retrospectivă de la anul 1231 când, în ideea mea, se esențializează conflictul dintre talmudiști și raționaliști care a împlinit, iată, venerabila vârstă de 791 de ani. La ora actuală, cu sprijinul Ocultei, talmudiștii domină sub steagul fundamentalismului sionist de tip nazist, globalizant, raționaliștii mesianici fiind marginalizați social, economic și cultural-spiritual. Necunoscând ebraica veche, sursele mele documentare sunt savanții evrei nominalizați anterior, contemporanii greci și romani, cronicarii arabi citiți mai ales în franceză. Dacă greșesc, domnul profesor Florian poate corecta.

În lucrarea MORE NEBUKIM – Ghidul Rătăciților, Maimonide încearcă să împace credința cu știința. Aristotelian, a gândit o simbioză între filozofie și mozaism. Speculațiile pe marginea nemuririi sufletului au avut audiență la mulți evrei ai vremii, mai ales în Spania și sudul Franței. Raționaliștii voiau să se elibereze de tirania prescripțiilor talmudice, precum noi de tirania globalizării, a Ocultei și a Wieselilor obscurantiști.

O PRECIZARE: Prezentul demers este replica sussemnatului la manufactura șantajistă a comisariatului polițienesc-terorist „Wiesel”, constituindu-se, în același timp, ca fond istoric al excepționalului curs universitar publicat în premieră națională de domnul IOAN ROȘCA în paginile excelentei gazete CERTITUDINEA.

• 1231, Franța, Montpellier. Rabinul Salomon (un fel de Florian al vremii) aruncă anatema talmudică pe cei care citeau cartea lui Maimonide (similar, Florian pe cei ce-l citesc pe Codreanu, Gyr, Crainic, Antonescu, Goga și amenință cu pușcăria pe preoții care slujesc pomenirea morților trecuți pe lista neagră a fundamentaliștilor sioniști, iar ordonanțele lui din tagma zișilor postmoderniști, cu gigantul Patapievici în frunte, se opintesc să-l împingă pe Eminescu măcar mai la o debara culturală, dacă din conștientul național nu pot). Mai mult: Rabinul îl denunță pe Maimonide călugărilor dominicani. MORE NEBUKIN este arsă în piața publică.

• 1290. Conflictul talmudiști-raționaliști explodează sângeros. Don Astruc de Lunel, susținut de Salomon Ben Adret din Barcelona, talmudiști feroce, îl acuză de erezie pe Iacob Ribbon din Montpellier. La instigarea rabinului Ascher ben Jehiet din nordul germanic (stărui pe acest moment istoric pe care-l analizez cu optică militară, fiind revelator ca organizare rețelară continentală, legături și transmisiuni oportune și eficiente când cel mai rapid mijloc de transport era calul, șoselele, acolo unde existau, erau mizere, însă rabinii comunicau curent și la nivel continental, „sport” pe care Oculta bancară actuală îl practică la scară planetară prin ciberspațiu, prin controlul presei, agențiilor de știri, internetului, trusturilor și magistralelor computerelor. Deci un rabin din nordul germanic convoacă un sinod în sudul Spaniei, la Barcelona, și 30 de rabini vin la sinodul prezidat de Ben Adret. Sunt excomunicați toți cei care, de 25 de ani, au citit sau citesc alte cărți decât Talmudul și Vechiul Testament. Jacob Ribbon și rabinii provensali apără științele și-i excomunică la rândul lor pe talmudiști… Să fim foarte atenți la năravul acesta al folosirii TERORII ca argument în revoluția franceză, în cea iudeo-bolșevică din Rusia, de către comandoul iudeo-maghiaro-bolșevic al Anei Pauker la noi, care a lichidat 120 de generali ai Armatei Române și floarea tuturor claselor sociale, nu numai a intelectualității. Remember, profesore, experimentul Pitești (mentor: Nikolschi, precursorul actualei schimbări de personalitate)!

Dar să ne întoarcem la urmările conflictului teologic talmudiști-raționaliști… Talmudiștii dezlănțuie teroarea în comunitățile evreiești. Se taie limbile celor care blasfemiau bigotismul. Sunt desfigurate evreicele care aveau relații intime cu bărbați creștini, prin tăierea nasului. Au rezistat acestui terorism feroce câteva vârfuri în Spania Franța și Italia. Se numesc Moise din Narbonne, Levy din Bagnols, Elie din Creta, Alemano, profesorul lui Picco de la Mirandola, mai târziu Baruch Spinoza, evreu din Olanda. Opera lui, TRATACTUS POLITICUS, în care critică tezele sacre, și ETICA panteistă îi alarmează pe rabinii talmudiști, care vor să-l mituiască. Nereușind să-l cumpere, îl excomunică. Ceremonia, gen magie neagră, ar merita să fie cunoscută de toți intelectualii…

Au trecut 360 de ani de la anatemizarea raționalistului Jacob Ribbon din Montpellier. A rămas tehnicile „coloniale”: șantajul și teroarea în locul argumentelor, aplicate și în zilele noastre savanților Israel Shahak, Roger Garaudy, plutocratului evreu Benjamin Freedman, din familia spirituală Spinoza. Aceste tehnici, agrementate cu linșajul mediatic, loviturile economice mortale și procese interminabile, au fost translate și în arsenalul „Wiesel” mânuit în războiul atipic declarat românității.

Acest scurt „picaj” în istoria celor două facțiuni mozaice, fundamentalismul sionist nazist (profesore, n-am niciun merit aici, termenul „sionism nazist” a fost pus în circulație de William Zuckerman în revista NATION nr. 138 din 25 aprilie 1934) și spiritualitatea mesianică este trecerea spre preistoria momentului care a declanșat această replică, preistorie care trece pe la clasicii romani și greci, pentru a ajunge la rabinii falsificatori de istorie din Alexandria Egiptului, stră-strămoșii falsificatorilor de istorie românească de la Geneva din 1878 și a celor de astăzi gen Tismenițki zis Tismăneanu și ortacii lor „bursieri” Soros, ca să nu le spunem altfel.

Grădiștea de Argeș

26 august 2022

NOTA ISPRAVNICULUI. Acest text reprezintă transcriptul episodului 2 din serialul audio intitulat „AUTODENUNȚ” al Generalului Maior de Aviație RADU THEODORU, publicat pe canalul Youtube. Serialul este replica generalului la  nominalizarea sa (ca și a gazetei CERTITUDINEA, de altfel) pe „lista neagră” a „Raportului de monitorizare al Institutului Elie Wiesel” pe 2022. Primul transcript a apărut în numărul 120 cu titlul: „AUTODENUNȚ: Sunt antisionist, nu antisemit!”

 4,617 total views,  2 views today