Autor: JEROME BOURBON

Articol apărut în CERTITUDINEA Nr. 159

Represiunea atinge în prezent niveluri fără precedent. Trebuie să te ciupești ca să crezi asta pentru că situația devine pur și simplu ridicolă. Astfel, miercuri, 20 martie, ministrul responsabil de lupta împotriva discriminării, doamna Aurore Bergé, a anunțat că va face acțiune în justiţie după difuzarea pe reţelele de socializare a unui videoclip al părintelui Matthieu Raffray, un cleric tradiţionalist, care, în timpul unei predici din Postul Mare despre tentațiile de a combate păcatul, spune exact așa: „Toți avem slăbiciuni: cel care este lacom, cel care este supărat, cel care este homosexual”. E greu să fii mai liniștit și mai precaut de-atâta. Doar pentru doamna Bergé e prea mult. Într-un mesaj public, spune: „Am cerut DILCRAH sa faca un raport la procuror în baza articolului 40. Nu voi lasa nimic sa treaca în fața urii, oricine ar fi”. DILCRAH (Delegația Interministerială pentru Lupta împotriva Rasismului, Antisemitismului și Urii anti-LGBT, așa este titlul integral) a reacționat imediat, confirmând că a inițiat proceduri judiciare împotriva starețului: „La cererea Aurorei Bergé, DILCRAH a raportat Procurorului remarcile homofobe făcute de domnul Raffray (sic) pe rețelele sale de socializare. Așa-numitele „terapii de conversie” sunt ilegale din 2022. A vorbi despre homosexualitate ca despre o slăbiciune este rușinos”.
În timpul așa-zisei Revoluții Franceze, ecleziasticii au fost aruncați în căruțe pentru a fi ghilotinați, pentru că erau apoi acuzați de „superstiție”. Acum, moștenitorii ideologici și politici ai Terorii Revoluționare vor să-i trimită pe clerici la închisoare pentru „homofobie”. Toți botezații care intenționează să rămână credincioși pozițiilor catehismului și Bibliei, atât ale Vechiului, cât și ale Noul Testament, cu privire la homosexualitate (care este „o urâciune” după Levitic, iar Sfântul Pavel este de asemenea sever la acest subiect, în Prima epistolă către Corinteni) se poate aștepta, așadar, acum să fie persecutată în mod deschis, la exact douăzeci de ani de la promulgarea legii care a inventat „infracțiunea” numită homofobie (legea din 30 decembrie 2004 de creare a Înaltei Autorități pentru Lupta împotriva Discriminării și pentru Egalitate). Legea, să subliniem, a fost adoptată sub un așa-zis guvern majoritar de dreapta, atât în ​​Adunare, cât și în Senat, Chirac fiind la Elizee și Raffarin fiind prim-ministru [..].

Și totuși ne aflăm într-o țară care a fost numită fiica cea mare a Bisericii, care are atât de mulți sfinți, eroi și martiri în istoria sa, unde atâtea biserici și capele încă mai stau în orașele și orășelele noastre, unde calvarele, statuile sfinților și Fecioarei domină răscrucea străzilor noastre, cărările și potecile noastre, sau sunt așezate în vârful dealurilor și munților noștri.

A devenit o tradiție ca pe 20 martie, în Miercurea Patimilor, să ne prezentăm în fața Camerei a XVII-a a Tribunalului Penal din Paris (camera de presă) pentru cauze identice. Prima a fost un articol mușcător al lui Jean-Philippe Robiquet publicat în RIVAROL pe 6 septembrie 2023 și care critica homosexualitatea lui Gabriel Attal (care tocmai fusese numit ministru al Educației Naționale și care ne-a adus o acuzație de homofobie și un an închisoare); un editorial din 15 februarie 2023, dedicat discursului lui Elisabeth Borne, pe atunci prim-ministru al lui Macron, pentru contestarea publică a crimelor împotriva umanității (pentru care s-a făcut, de asemenea, un an de închisoare) și, în sfârșit, un videoclip rivarolian postat pe canalul nostru de YouTube pe 19 februarie 2023 pentru „provocare publică la discriminare, ură și violență împotriva unei persoane sau a unui grup de persoane pe baza originii lor sau de apartenența sau neapartenența la un grup etnic, națiune, rasă sau religie determinată” și, de asemenea, pentru contestarea existenței uneia sau mai multor crime împotriva umanității (alți doi ani de închisoare suportați).
La finalul unei audieri desfășurate într-o atmosferă ostilă și în fața unei instanțe în întregime feminine (grefierul și procurorul erau ceea ce noi numeam înainte persoane de același sex), doamna procuror a depus plângere împotriva directorului RIVAROL: 18 luni de închisoare și 15.000 de euro amendă. Ea a refuzat în mod explicit orice modificare a sentinței (brățară electronică, serviciu în folosul comunității sau semi-libertate), în ciuda celor șase copii minori (inclusiv un bebeluș de cincisprezece luni), explicând că, din moment ce avocatul a refuzat să înțeleagă, a fost necesară o sentință foarte puternică, ura față de homosexuali și evrei fiind total intolerabilă. Cu toate acestea, singura ură pe care am văzut-o picurând în timpul acestei audieri a fost a ei, în timpul rechizitoriului său complet înfricoșător. În total, de la directorul RIVAROL se cer cu mult peste 50.000 de euro, deoarece cele două părți civile, Observatorul Evreiesc din Franța (OJF) și Biroul Național de Vigilență împotriva Antisemitismului (BNVCA) cer separat câte 30.000 de euro despăgubiri, plus contravaloarea a trei articole publicate pe cheltuiala inculpatului în Le Figaro, Le Monde și Le Parisien, care adaugă, cel puțin pe hârtie, aproximativ 15.000 de euro în plus. În cele din urmă, cireașa de pe tort, Sébastien Chenu, vicepreședintele RN și Adunarea Națională, a pretins prin avocatul său, Me Alexandre Varaut, 15.000 de euro daune, pentru că Jean-Philippe Robiquet i-ar fi batjocorit homosexualitatea în articolul său din 6 septembrie 2023 […]. Pedeapsa în acest caz poate fi de până la șapte ani închisoare și instanța este împuternicită, pentru această ultimă infracțiune, să dispună un mandat de arestare din prima instanță […].

Sursă: https://rivarol.com

Titlul original: „18 luni de închisoare cerute directorului RIVAROL: represiunea o ia razna!”

 1,964 total views,  2 views today