Autor: MIRON MANEGA

Articol apărut în revista CERTITUDINEA Nr. 91

Este incredibil! Logica, bunul simț, legile biologice sucombă în fața demenței pandemice care cuprinde planeta. Argumentele sunt inutile în fața unei legislații aberante care pregătește „minunata lume nouă”. După ce natura a fost distrusă și batjocorită, a venit rândul speciei OM să fie dizlocată din rosturile ei și să fie transformată în altceva. Cale de dialog nu mai există, căci dialogul se poartă între două entități de același rang, între doi oameni. Or, noi, oamenii, nu mai avem niciun rang, căci ierarhiile au fost abolite iar cei care ne dirijează nu sunt oameni, sunt diavoli! La propriu.

 În 24 iunie, Parlamentul European a adoptat raportul europarlamentarului croat Predrag Fred Matici privind „situația sănătății și drepturilor sexuale și reproductive în UE, în cadrul sănătății femeilor”. Raportul Matici cuprinde și următoarea prevedere: „Întrucât, în anumite circumstanțe, bărbații transgen și persoanele non-binare pot, de asemenea, să rămână însărcinate și ar trebui, în astfel de cazuri, să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen”.

Iată însă ce prevederi se ascund în spatele acestui ambalaj eufemistic, înșelător, care transformă excepția în normă, în numele echității și democrației: considerarea avortului un „drept fundamental al omului” (oricine va vorbi contra acestui „drept fundamental” sau a altor asemenea pseudo-drepturi, cum ar fi clericii, vor suferi rigorile legii.); impunerea educației sexuale obligatorii în școli, ba chiar din fragedă pruncie (această educație sexuală va cuprinde ideologia de gen și tot ce e asociat cu aceasta); eliminarea dreptului la libertatea de conștiință a doctorilor și personalului medical, în baza căruia aceștia nu fac proceduri medicale (ex. avort) care le încalcă propria conștiință.

Raportul Matici a fost adoptat cu 378 de voturi „pentru”, 255 de voturi „împotrivă” și 32 de abțineri. Contribuția românească directă la adoptarea acestui raport a fost votul „pentru” a șapte europarlamentari români, toți de la USR-PLUS: Dacian Cioloș, Vlad-Marius Botoș, Vlad Gheorghe, Dragoș Tudorache, Alin Mituță, Nicolae Ștefănuță și Ramona Strungariu.

Raportul încalcă nu numai normele morale și legile naturii, ci, de asemenea, și Tratatele UE, care stipulează că domeniul sănătății este exclusiv de competența statelor membre. Din acest moment, Parlamentul European va impune Comisiei Europene să vină cu reglementări care să transpună în lege europeană cele prevazute în raport, sau să șantajeze statele membre UE să le transpună în legislația internă. Și iată cum, vorba europarlamentarului PNȚ-CD Cristian Terheș, în urma adoptării acestui raport, UE devine, dintr-o uniune care promova libertatea și prosperitatea, una care promovează moartea”.

Eu nu cred că specia umană va îndura la nesfîrșit această batjocură. Sunt chiar convins că, la un moment dat, omenirea se va revolta în masă. Va fi o răbufnire de proporții cu efecte colaterale devastatoare, total „incorecte politic”, în urma cărora nu va mai fi nevoie să ne întrebăm cine-i de vină.

Dar, până atunci, le-aș face europarlamentarilor români care au votat aberația intitulată „Raportul Matici” următoarea urare: vedea-v-aș pe toți însărcinați în luna a noua, vânduților! Iar când copiii voștri se vor căsători, să nu știți niciodată dacă sunteți socri mari sau socri mici!

P.S. Iar Ramonei Strugaru i-aș ura doar atât: să-i crească barbă și păr pe piept!

 1,828 total views,  2 views today