Autor: MIRON MANEGA

Diana Iovanovici Șoșoacă devine, încet-încet, vocea publică nr. 1 în combaterea cotropirii iudeo-cazare (denumită impropriu evreiască) a României, realitate istorică prezentată documentar, în detaliu, de IOAN ROȘCA în CERTITUDINEA, în amplul și teribilul serial Combaterea „antisemitismului” foloseşte subjugării românilor?. Tot Ioan Roșca este și cel care a dezvoltat, în mediul online, platforma fresca.piatauniversitatii.com (blocată în acest moment), o „hiperfrescă” a luptei personalităților românești împotriva acestei cotropiri, începând din secolul al XIX-lea până astăzi…

În data de 14 mai, Ziua națională de cinstire a martirilor din temnițele comuniste, Parlamentul României a organizat o ședință solemnă a Camerelor reunite, dar nu pentru a-i comemora pe martiri, ci pentru a celebra… Ziua Solidarității și Prieteniei dintre România și Statul Israel, instituită prin lege la 9.04 2024 (Legea 86).

Scandalul, perfect legitim, declanșat în Parlament de senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă împotriva obrăzniciei și cinismului acestei substituiri istorice, este fără precedent în istoria politică a României și, probabil, unul dintre foarte puținele din istorie în general. Și tot fără precedent e faptul că, la incriminarea făcută de Silviu Vexler la adresa Dianei Șoșoacă, comparând-o, aluziv, cu Corneliu Zelea Codreanu („Căpitane, nu fi trist…”) senatoarea a răspuns fără să se scuze și fără să clipească: „Domnul Vexler, crezând că mă jignește, m-a comparat cu Corneliu Zelea Codreanu. Este O ONOARE să fii comparat cu Corneliu Zelea Codreanu și să fii comparat cu șeful Gărzii de Fier. O ONOARE!”.

Mass-media din România (spre deosebire de presa străină) nu s-a grăbit să semnaleze momentul la nivelul semnificației lui, ci a încercat să-l minimalizeze. G4Media.ro, de pildă, a titrat, conform unor stereotipuri demult bătătorite: „Circ și derapaje anti-semite cu Diana Șoșoacă”, iar newsweek.ro: „Șoșoacă, scandal grobian în Parlament la ședința solemnă dedicată prieteniei cu Israel”.

Diana Șoșoacă și-a început declarația politică la modul cel mai „incorect politic”: „Stimați senatori, IUDELOR…”, declarația având titlul: „14 mai 2024, ziua în care Parlamentul României a anulat România în favoarea Israelului, ziua vânzării românilor, ziua trădării naționale”. Printre publicațiile românești care au dat, mai mult sau mai puțin timid, importanța cuvenită evenimentului s-au numărat cotidianul.ro, ecopolitic.ro, observatornews.ro, replicaonline.ro etc, dar în primul rând bzi.ro, care a publicat aproape integral declarația politică a senatoarei.

Diana Iovanovici Șoșoacă și-a încheiat pledoaria la fel de fulminant, (ba chiar de-a dreptul istoric) recitind (iarăși, pentru prima dată în Parlamentul României!) DOINA lui Eminescu, varianta demonizată de Institutul Wiesel și „alogenii cu clopul mic”. (Miron Manega)

DECLARAȚIE POLITICĂ

„14 mai 2024, ziua în care Parlamentul României a anulat România în favoarea Israelului, ziua vânzării românilor, ziua trădării naționale”

„Stimați senatori, Iudelor,

Prin Lege ziua de 14 mai este dedicată statului Israel, relațiilor de prietenie cu acesta și sprijinul acestuia, 14 mai fiind ziua independenței Israelului. Dar ați uitat, năpârcilor, că ziua de 14 mai este ziua Ziua naţională de cinstire a martirilor din temniţele comuniste, în amintirea evenimentelor petrecute în noaptea de 14 spre 15 mai 1948, când au fost arestaţi numeroşi tineri, intelectuali, români care s-au opus regimului comunist. Această zi a fost instituită prin Legea nr. 127/2017, care stabileşte sărbătorirea anuală a zilei de 14 mai de autorităţile centrale şi locale, dar şi de instituţiile de cultură din ţară, prin organizarea de comemorări oficiale, depuneri de coroane şi manifestări specifice pentru cinstirea memoriei acestor martiri.

Prin Legea 86/09.04.2024 se instituie ziua de 14 mai ca Ziua Solidarității și Prieteniei dintre România și Statul Israel, prin care statul român este obligat să arboreze steagul Israelului în toate instituțiile oficiale și să organizeze ședință solemnă în Parlamentul României.

Este cel mai cumplit moment al existenței României. În loc să ne comemorăm MARTIRII DIN TEMNIȚELE COMUNISTE, noi stăm să aducem omagii unui stat care ne cotropește și care se infiltrează în  toate structurile României. Ziua martirilor noștri din temnițele comuniste a fost sufocată și înlocuită de ziua Israelului, care ne înlocuiește istoria, nația, țara pas cu pas. Noi am salvat peste 400.000 de evrei în cel de-al doilea război mondial, iar voi ne-ați omorât peste 800.000 de români în temnițele comuniste. Ca urmare a acestui fapt, ați acoperit moartea cumplită a peste 800.000 de români, uciderea lor în masă, genocidul poporului român cu sărbătorirea călăilor lui. Românii nu au fost și nu sunt antisemiți și nici nu au săvârșit holocaust împotriva evreilor sau altor seminții, nu suntem noi naziștii și fasciștii care au produs aceste atrocități. Am fost și suntem nația care i-a primit pe toți cu brațele deschise, prea deschise, astfel că acum suntem cotropiți.

Statul român nu va mai exista. Prin această lege neconstituțională, antiromânească și trădătoare, România și-a cedat suveranitatea pe cale pașnică, și-a trădat martirii neamului românesc și și-a întinat sufletul în fața veșniciei. În timp ce toți urlă că ne atacă Putin, uite că nu ne-a atacat nici un rus, în schimb ne-au atacat khazarii și liftele de păgâni, care acum ne preiau țara și ne înlocuiesc românii alungați din țară.

Conform art. 3 alin. 4 din Constituția României, (4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.

Totul după un plan foarte bine făcut, la milimetru, s-a încălcat Constituția României, românii au fost alungați din țară, iar în locul lor la muncă au fost aduși peste 1,5 milioane de asiatici cărora nu le pasă de noi și țara noastră, iar conducerea a fost preluată de statul Israel, iar de câteva luni de zile Mossadul a preluat conducerea României, serviciile secrete americane mutându-se la Sofia, Bulgaria, lăsând România pe mâinile khazarilor. Anul trecut s-a instituit materia obligatorie Istoria evreilor, obligatorie de anul acesta în clasa a 11-a, în timp ce s-a scos, pas cu pas, Istoria românilor. Anul acesta, după ce am reușit să cădem la Senat, la un vot, legea lui Vexler de introducere în CSAT a unui reprezentant al minorității evreiești, Camera Deputaților, cameră decizională, a hotărât că, în CSAT, va exista un reprezentant al minorității evreiești. Cum este posibil ca în cel mai înalt for secret al statului român să existe un străin? În ditai Consiliul de apărare a țării, alături de președinte și miniștrii cei mai importanți pentru apărarea țării? Suntem preluați cu trădarea demnitarilor noștri.

Apoi Legea prin care se instituie obligativitatea arborării steagului Israelului pe toate instituțiile de conducere ale României.

Cea mai mare sinagogă din Europa se află pe teritoriul României, la Sighet. În timpul plandemiei, când toți românii erau obligați să stea în case și erau amendați dacă ieșeau fie și pentru o pâine, evreii se plimbau cu miile prin Sighet la inaugurarea Sinagogii.

Nu am nimic, cu nicio nație, cu nici un stat, nu urăsc pe nimeni, nicio națiune și nicio seminție, dar nu pot să tac și să nu observ cum suntem cotropiți și sclavizați de un alt stat și alte nații, pentru că și USA, și NATO sunt conduse tot de evrei. De fapt, nici măcar evrei, ci khazari, care au invadat România de vreo 200 sute de ani și  sclavizează nația mea română. Nu pot să tac când în curând vom fi obligați să ne schimbăm și limba, și portul național, sau vom plăti drepturi de autor (false) către Israel, pentru orice poartă amprenta românească, fiind de notorietate că aceștia își arogă, în ultimul, timp ancestralitatea pe teritoriul României.

Suntem obligați să ne exprimăm solidaritatea cu un stat care ucide – în numele cui? Cum să îmi exprim solidaritatea cu un stat care ucide cu sânge rece palestinieni și le cotropește teritoriul? Cum pot să mă solidarizez cu un stat care săvârșește genocid și holocaust împotriva altui stat, Palestina? Cum pot să fiu alături de un stat și autorități care provoacă și săvârșesc ceea ce acuză că i s-a produs lui și cetățenilor lui, în cel de-al doilea război mondial?

Sunt zilele cele de pe urmă! Dacă diaspora românească nu înțelege să se întoarcă acasă, fără să mai întrebe ce îi oferă România, ci ce poate face pentru România, suntem terminați. Cu o populație îmbătrânită și bolnavă, sărăcită și decimată, fără ajutor, nu vom mai putea salva nimic. Avem nevoie de revenirea românilor în țară. Altfel vor fi înlocuiți de khazari. Nu puteți cere ceva de la o țară care își pierde și granițele și identitatea, și care și-a cedat toate resursele străinilor. Este momentul recuperării României din mâinile cotropitorilor! Timp de 34 de ani, nemernicii de la conducerea României ne-au cedat suveranitatea, naționalitatea, independența, resursele, au alungat românii, pentru ca această țară să fie ocupată de străini. 3 milioane de apartamente sunt construite în așteptarea ocupării lor de către evrei în România. Vom fi înlocuiți și aruncați la coșul de gunoi al istoriei. Mesajul meu către Israel este: VĂ RESPECTĂM, DACĂ NE RESPECTAȚI! AICI ESTE ROMÂNIA! PE AICI NU SE TRECE!

De ce ar trebui să celebrez eu independența Israelului? De când Israelul este poporul ales, când Iisus a fost omorât de iudei? Ce am eu de mulțumit statului Israel? Suntem noi cumva evrei? Nu avem nimic pentru care să mulțumim acestei nații! Din contră, ei trebuie să ne mulțumească pentru că i-am salvat în  cel de-al doilea război mondial! Puterea din Israel ucide zi de zi palestinieni, copii și, evident, au omorât și români în Fâșia Gaza! Unde este premierul Ciolacu, să salveze românii de acolo? Nu mai are camere de filmat pentru asta? ONU nu face nimic pentru readucerea păcii în această zonă și nicăieri în lume!

Dacă azi Israelul își arborează steagul său în țara noastră, mâine ne trezim cu maghiarii care vor arbora steagul Ungariei și al ținutului inexistent secuiesc în toată țara, de 15 martie.

Ceea ce se va întâmpla azi în Parlamentul României constituie actul de abdicare al statului român. Putea fi orice altă țară în locul Israelului, nu contează, actul de trădare al Parlamentului României, al conducerii României este unul abominabil și fără precedent în istoria universală.

Terenurile și casele fermierilor români care nu mai au bani să plătească ratele la bănci sunt achiziționate prin vânzare la licitația de executare de evrei, se construiesc cartiere întregi pentru evrei; odată arborat steagul altui stat pe teritoriul României, când vor ei, de ziua independenței acelui stat, înseamnă că au ocupat România. De ajuns că suntem ocupați militar de USA, condusă tot de khazari, prin amplasarea de baze militare americane și NATO pe tot teritoriul României! Până aici! Nu se mai poate!

România trebuie să iasă în stradă pentru a elibera țara asta! Toți suntem obligați să ne apărăm țara, să ne eliberăm!

Ceea ce nu înțeleg cretinii din Parlament, dobitocii de la guvernare și idioții din servicii este că nu vor mai avea, nici ei, nimic! Absolut nimic! Îi vor deposeda de tot ce au, pentru că noul stat își aduce oamenii săi în România, nu îi păstrează pe cei care au trădat deja statul mamă pentru un pumn de galbeni! Nu vor mai avea nimic și nici fericiți nu vor fi! Dar nici România nu va mai exista, dacă nu ne vom implica să ne salvăm nația și țara!

Poate această națiune să înțeleagă că este momentul reconstruirii statului român? Al recuperării lui din mâinile khazarilor și refacerii lui din temelii? Românii trebuie să se întoarcă acasă! Înțelegeți că s-a ajuns ca, printr-o lege, România să celebreze ziua independenței altui stat care ne-a ocupat fără război? Înțelegeți că Parlamentul legiferează împotriva națiunii române? Înțelegeți că Parlamentul României este al statului Israel? Înțelegeți că am fost trădați și predați altui stat fără război? […]”.

Senatoarea și-a încheiat declarația, așa cum am spus, recitând DOINA lui Mihai Eminescu, ca un corolar la mesajul ei din noaptea de Paști: „Înviați, români, că ați murit destul!”.

P.S. În protestul ei din Parlament, Diana Iovanovici Șoșoacă a fost secondată de Ciprian Ciubuc și Mihai Lasca, deputați independenți. Iată câteva extrase din declarația politică a lui Ciprian Ciubuc, intitulată „O lege adoptată de Parlamentul României, care a schimbat ADN-ul poporului român”:

„Data de 14 mai era deja o zi națională comemorativă, în baza dispozițiilor Legii nr. 127/2017, când Parlamentul a instituit o zi a martirilor din închisorile comuniste. Deloc întâmplător, data de 14 mai reprezintă și data fondării Statului Israel, care a apărut în 1948 pe harta lumii […]. În expunerea de motive a proiectului normativ, apare o batjocură la adresa românilor și a înaintașilor noștri, deoarece afirmă în mod utopic faptul că ADN-ul poporului român face parte din ADN-ul poporului evreu. Avem de-a face cu o utopie de neimaginat. Asta ce-o mai însemna, că suntem noi evrei sau că evreii sunt români? […].

Ne dăm singuri măsura propriei noastre lipse de respect pentru adevărații apărători ai valorilor românești din cumplitele închisori comuniste, prin promovarea acestei legi în Parlament. Nu pot fi de acord cu asta sub nicio formă și pe baza niciunui argument.

În această declarație politică, stimați colegi, nu vorbim despre antisemitism, ci vorbim despre demnitate, verticalitate și onoare a poporului român și transmit Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”, ca și ambasadorului Statului Israel în România, ca și conducerii sioniste a Statului Israel, că România nu este un sat fără câini și nu va tolera insulta adusă la nesfârșit eroilor neamului și istoriei României. Nu voi accepta imixtiunile Statului Israel, prin modificarea Legii educației, în baza căreia elevii noștri să fie obligați să învețe istoria Holocaustului și istoria evreilor, în detrimentul propriei istorii, Istoria românilor […]. Și în încheiere vreau să spun răspicat că astăzi poporul român nu solidarizează cu genocidul creat de Statul Israel în Fâșia Gaza!”.

Ulterior, ședinței, Mihai Lasca a afirmat, într-o declaratie de presă, că „este inacceptabil ca tocmai acum, când vedem atrocităţile pe care le comite regimul lui Netanyahu în Fâşia Gaza, Parlamentul României să considere că e cazul să ne arătăm prietenia şi solidaritatea cu Israelul! După rapoartele ONU, armata israeliană a ucis, în ultimele şase luni, mai bine de 35.000 de civili palestinieni, majoritatea femei şi copii, iar noi ţinem şedinţe solemne de marcare a prieteniei şi solidarităţii cu acest stat […]. Conducerea României se grăbeşte ca, în mijlocul atrocităţilor comise de israelieni, să clameze prietenia şi solidaritatea, acoperind cu acest eveniment ziua de 14 mai – „Ziua Naţională de cinstire a Martirilor din temniţele comuniste” […]. Această zi trebuie să fie alocată exclusiv Sfinţilor Închisorilor comuniste, printre care părintele Nicolae Steinhardt (părintele evreu care s-a convertit la ortodoxie), părintele Arsenie Boca, părintele Dumitru Stăniloae, Valeriu Gafencu, părintele Arsenie Papacioc, părintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, părintele Iustin Pârvu, episcopul greco-catolic Iuliu Hossu, poetul Radu Gyr, filosoful şi economistul Mircea Vulcănescu şi mulţi alţi intelectuali români, pe care actuala conducere vrea să îi uite la ordin, să îi scoată din manualele de istorie sau să îi eticheteze ca antisemiţi. Nu vom permite niciodată ca istoria neamului românesc să fie rescrisă de institutul Elie Wiesel, condus de fiul bolşevicului Radu Florian, Alexandru Florian, cel care cere execuţia publică a marilor intelectuali români, de la Cioran la Vulcănescu, la Radu Gyr, la Constantin Noica sau Petre Țuţea”.

Surse: bzi.ro, incorectpolitic.com, cdep.ro

 6,045 total views,  11 views today