Autor: Corneliu Vlad

Articol apărut în CERTITUDINEA Nr. 108

[…] „Conflictul Rusia-Ucraina se va încheia cu prăbușirea civilizației occidentale?” – sub acest titlu apocaliptic, cotidianul „Miami Standard” sintetizează în numărul său din 11 martie 2022 o serie de ipoteze ventilate în presa alternativă americană, dar care conține și argumente peste care nu se poate trece cu dezinvoltură iresponsabilă. Comentariul ziarului american pornește de la zvonurile care sugerează că finalul conflictului dintre Rusia și Ucraina ar putea duce la o distrugere totală a Occidentului.

Se relatează, de pildă, că Rusia urmează să se deconecteze de la internetul mondial. Forumul Economic Mondial a eliminat de pe site-ul său, în mod misterios, pagina Polygon Cyber (pandemia cibernetică). Se mai spune și că o navă de spionaj rusească despre care se știe că distruge cablurile de internet subacvatice ar fi dispărut din sistemele radar. Și se mai crede că s-ar putea ca Rusia să se pregătească să atace Occidentul cu un impuls electromagnetic (EMP) care ar cufunda civilizația occidentală în întuneric. „Și dacă Ucraina este doar momeala pentru ca Occidentul/N.A.T.O. să fie târât în război și apoi Putin va avea ocazia să folosească arme nucleare, nu așa cum am văzut înainte, ci încă un EMP?” se întreabă „StrangeSounds.org”.

Guvernul Statelor Unite a sugerat de ani de zile acest gen de lucruri, ceea ce poate sugera că poate va fi o înscenare ce va fi pusă, desigur, pe seama lui Putin. La urma urmei, el a devenit punctul de flagelare „privilegiat” al lumii și țapul ispășitor cel mai la îndemână ori de câte ori ceva nu merge bine. A câștigat Donald Trump alegerile? Trebuie să fie Rusia, ni s-a spus…

Este oare al treilea război mondial următorul „act” în plandemia globală ?

E atât de convenabil că, în momentul în care se împlinesc doi ani de la apariția pandemiei de coronavirus (Covid-19), Putin să se decidă brusc să invadeze Ucraina.

Această acțiune a determinat sancțiuni pe scară largă, în care inclusiv corporații private au renunțat brusc la toate afacerile cu Rusia. Exporturile de grâu și alte cereale din Europa de Est au fost, de asemenea, oprite. Lumea suferea deja de doi ani de blocaje și alte restricții, care au lăsat economia aproape decimată. Și tocmai atunci Putin intră în scenă și atât criza declanșată de penuria de alimente, cât și inflația asociată ajung la un nivel maxim. E o coincidență? Hai, decide tu.

„Statele Unite și aliații N.A.T.O. se confruntă în mod regulat cu atacuri cibernetice majore din Rusia care pătrund în agențiile guvernamentale și în infrastructurile critice pentru energie electrică, telecomunicațîi, transport și alte sectoare vitale pentru civilizația electronică”, se arată într-un raport al Armatei SUA care a pregătit terenul pentru următorul „act” al plandemiei. „Aceste evenimente practică un nou mod de război, inclusiv atacuri EMP, care ar putea paraliza America de Nord și Europa Alianței NATO și ar putea câștiga al treilea război mondial cu viteza luminii.”

Cu alte cuvinte, o distrugere a internetului și a energiei electrice a tuturor națiunilor N.A.T.O. s-ar putea întâmpla în orice moment și cu viteza luminii. Aproape că ne vine să credem că acest lucru a fost planificat cu multe luni în urmă pentru exact o perioadă ca aceasta. „Orice armă nucleară detonată în spațiul cosmic, la o altitudine de 30 de kilometri sau mai mult, va genera un impuls electromagnetic de mare altitudine (HEMP) care vă dăuna tuturor tipurilor de sisteme electronice, întrerupând rețelele electrice și prăbușind alte infrastructuri critice pentru susținerea vieții”, a mai avertizat documentul Armatei S.U.A.. „Nici o explozie, termică, cădere sau alte efecte nu sunt experimentate în atmosferă și pe sol. În doctrina militară rusă, deoarece HEMP atacă electronicele, atacul nuclear HEMP este clasificat ca o dimensiune a războiului informațional, a războiului Electronic și a războiului cibernetic, care sunt tipuri de război care funcționează în spectrul electromagnetic.”

Se presupune că Rusia are armamentul „Super-EMP” pregătit și rușii sunt pregătiți pentru un atac care ar paraliza Occidentul. De asemenea, Rusia are vehicule hipersonice complet echipate pentru a maximiza consecințele unui astfel de atac, asigurându-se astfel că după el nu se va mai putea face nicio recuperare. „Deci, cu alte cuvinte, de ce să mai folosiți bombe nucleare care lasă în urmă niveluri periculoase de radioactivitate, când Rusia și alte țări au dezvoltat deja arme nucleare care sunt concepute pentru a nu provoca daune fizice. În schimb, aceste bombe sunt concepute pentru a fi detonate sus pe cer, unde generează un impuls electromagnetic puternic (EMP) care poate dezactiva centralele electrice și dispozitivele electronice pe multe sute de mile” explică „Strange Sounds”. Iar, de aici, un noian nesfârșit de ipoteze halucinante. Va fi în stare omenirea să curme această sarabandă lugubră, demențială, inumană care tinde să aneantizeze până și cele mai plăpânde licăriri ale vieții pe singurul locșor de pe Terra despre care suntem siguri că este locuibilă?

Omenirea nu mai poate să aștepte să i se facă dreptate la Judecata de Apoi.

Criminalii care atentează la soarta umanității trebuie să-și primească și condamnarea, și pedeapsa, acum, aici, în lumea aceasta, care mai este încă lume de trăit în ea.

Sursă: art-emis.ro

Titlul original: „Condamnare acum, nu la Judecata de Apoi” (fragment)

 3,297 total views,  2 views today